Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij het onderhuidse bindweefsel (onderste laag van de huid) door diverse specifieke technieken wordt gemasseerd, dit zorgt voor huidversteviging. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en de werkstoffen beter worden opgenomen. De zuurstoftoevoer, glans, egaliteit van de huid wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd!

Het is een intensieve massage. Direct na de behandeling is de doorbloeding van de huid verhoogd, hierdoor kunt u wat roodheid hebben in het gezicht, dit neemt in een aantal uren af.

CONTRA-INDICATIE

  • Hartklachten
  • Bloedziekte/hemofilie en/of bloeddrukproblemen
  • Gebruik van corticosteroïden/prednison
  • Zwangerschap
  • Het gebruik van bloedverdunners

Verdere contra-indicaties worden tijdens de behandeling doorgenomen en toegelicht.

De behandeling is uitermate geschikt voor een doffe, slecht doorbloede, verslapte, gestuwde en acne huid, maar eigenlijk geschikt voor alle huidtypes.

EEN KUUR VAN ZES KEER

Tijdens de kuur wordt het meest optimale resultaat behaald! De behandeling wordt zes weken achter elkaar één keer in de week uitgevoerd. Om een mooie doorbloeding te krijgen en eventuele verklevingen los te masseren. De kuur kan één keer of twee keer per jaar gedaan worden, dit ligt aan de behoefte van de huid. Bindweefselmassage is tevens te combineren met een facial of peeling.

LOSSE BINDWEEFSELMASSAGE

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd. Deze behandeling kan ingezet worden om éénmalig de huid een boost te geven of één keer in de zes a acht weken om het resultaat van de kuur hoog te houden.